Onze fabrieksinleiding

August 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Onze fabrieksinleiding

laatste bedrijfsnieuws over Onze fabrieksinleiding  0

De Elektronikaco. van Shenzhenyizhuo, Ltd is opgericht in 2012 jaar, Ons fabrieksgebied meer dan 5.000 vierkante meters. Wij hebben meer dan 100 arbeiders en 20 werknemers. Wij zijn Aluminiumpcb en FR4-de fabrikant van PCB, wordt onze producten wijd gebruikt in verlichting, Elektronika, New Energy, de Medische behandeling, Automobiel en Andere industrieën. Onze productiecapaciteit van PCB kan 120000 sq.m/per maand bereiken.
Onze fabriek heeft ISO-9001:2015systeem overgegaan en Ce, ROHS, UL-certificatie gehad. Gebaseerd op onze productiecapaciteit en R&D-team, kunnen wij ODM of OEM de dienst voor klanten doen. Onze producten verkopen goed rond de wereld.

laatste bedrijfsnieuws over Onze fabrieksinleiding  1
 

Wij zijn een prominente naam belast met productie en Leverend een uitvoerige serie van PCB van de Metaalkern, MC verdubbelen PCB, LEIDENE PCB, raad van de Metaal de kern gedrukte kring, PTH-PCB, zijpcb, Enige Zijpcb, Kringsraad, Gedrukte Kringsraad ect. Wij verlenen ook de Diensten zoals PCB-de Ontwerpdienst, PCB-de Assemblagedienst, van de LEIDENE werk CADCAM die Assemblage het solderende baan voor PCB de Dienst in het leven roepen. Ons aangeboden assortiment wordt precies ontworpen en gebruikend eersteklas kwaliteit grondstof en verfijnde technologie in aanhankelijkheid volgens internationale kwaliteitsnormen vervaardigd. De grondstof die voor de productie van ons volledig gamma van producten wordt gebruikt wordt verkregen van verklaarde verkopers van de industrie. Deze aangeboden producten worden wijd gebruikt in diverse industrieën en gewaardeerd voor compact ontwerp, eindigt de langere functionaliteit, meerdere en betrouwbaarheid. Naast dit, bieden wij ons assortiment in diverse specificaties aan en kunnen vanaf de specifieke behoefte van cliënten aan betaalbare prijzen worden aangepast.

laatste bedrijfsnieuws over Onze fabrieksinleiding  2

 

Wij wordt gesteund door een ‚overzichts‘ infrastructureel basis en een team van enthousiaste en bekwame beroeps. Voor vlotte het werkstroom, hebben wij onze goed ontwikkelde infrastructurele basis in diverse eenheden zoals het verkrijgen, het ontwerpen, productie, kwaliteit het testen, R D verdeeld, verkoop op de markt brengend, pakhuis verpakking, enz. Dit vergemakkelijkt ons om waaierproduct totaal zonder gebreken aan onze cliënten bij de belangrijke marktprijzen te leveren. Al deze eenheden zijn uitgerust met de recentste machines en de innovatieve technologie om de orden op grote schaal van klanten te ontmoeten. Onze beroeps werken in dichte vereniging om de specifieke behoeften van cliënten te begrijpen. In onze kwaliteits testende eenheid, testen wij meticulously elk product, resulteert dus in hun naleving van internationale kwaliteitsnormen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Yolanda
Tel. : +86-13530179598
Fax : 86-755-33115535
Resterend aantal tekens(20/3000)