aboutus

Bedrijfsprofiel

De Elektronikaco. van Shenzhenyizhuo, Ltd. Is een Nationale High-tech die Onderneming door Iso9001 wordt verklaard: 2015 Internationaal Kwaliteitsbeheersysteem. Het werd opgericht in 2012 en is Geëngageerd aan de Innovatie en de Duurzame Ontwikkeling van Elektronische Technologie geweest. Het wordt gebruikt in de Vervaardiging en de Verkoop van Divers Metaal Pcbs, Leds en Verwante Producten. De Producten worden wijd gebruikt in Verlichting, Elektronika, Machines, de Communicatie, Automobiel en Andere Industrieën die Hittedissipatie vereisen. Met een Ervaring van het Ontwerpteam with an average industry van Hoogste leidingteam and R&D van meer dan 8 Jaar, hebben wij een Sterk Distributienetwerk Wereldwijd en Verkoopkanalen gecreeerd, en Onze Producten verkopen goed in Van Azië en de Stille Oceaan, Europa, Amerika, en het Midden-Oosten.

Shenzhen Yizhuo Electronics Co., Ltd

Geschiedenis

De Elektronikaco. van Shenzhenyizhuo, Ltd. Is een Nationale High-tech die Onderneming door Iso9001 wordt verklaard: 2015 Internationaal Kwaliteitsbeheersysteem. Het werd opgericht in 2012 en is Geëngageerd aan de Innovatie en de Duurzame Ontwikkeling van Elektronische Technologie geweest. Het wordt gebruikt in de Vervaardiging en de Verkoop van Divers Metaal Pcbs, Leds en Verwante Producten.

De Producten worden wijd gebruikt in Verlichting, Elektronika, Machines, de Communicatie, Automobiel en Andere Industrieën die Hittedissipatie vereisen.

Shenzhen Yizhuo Electronics Co., Ltd

Dienst

Wij zijn een Prominente Naam Belast met Productie en Leverend een Uitvoerige Serie van de Raad van Aluminiumpcb, Mc leidde PCB, Buispcb, leidde kweekt Lichte Raad, Koperpcb, FR4-PCB, verdubbelt Zijpcb, Enige Zijpcb, Gedrukte Kringsraad Ect. Wij verlenen ook de Diensten zoals PCB-de Ontwerpdienst, leidden Pcba-de Assemblagedienst, leidden Assemblage het Solderen.

 

 

Uw Tevredenheid is Ons Uiteindelijk Doel! -Ons Doel

 

Bedrijfcultuur: Doorbraak, Transcendence. Team Winning, het Individuele Winnen

 

Merkconcept: Groene Verwezenlijking, het Globale Delen

 

Bedrijfvisie: Ben een Een eeuw oude Onderneming en bouw Prima Merk

 

Bedrijfverplichting: Uitstekende Producten, Redelijke Prijs, Betrouwbare Levertijd, Quality of Service

 

Kwaliteitsbeleid: Iedereen hecht Belang van Kwaliteit, is Elk Stuk een Fijn Product, elke dag is Innovatief, overal waar voor Klanten

 

Shenzhen Yizhuo Electronics Co., Ltd

Ons Team

Wij worden gesteund door een van ‚Overzichts‘ Infrastructurele Basis en Team Of Enthusiastic And Skilled Beroeps. Voor Vlotte het Werkstroom, hebben wij Onze Goed ontwikkelde Infrastructurele Basis in Diverse Eenheden zoals Aankoop, het Ontwerpen, Productie, Kwaliteit het Testen, r D verdeeld, Verkoop Op de markt brengend, Pakhuis Verpakking, Enz. Dit vergemakkelijkt ons om Waaierproduct totaal Zonder gebreken aan Onze Cliënten bij de Belangrijke Marktprijzen te leveren. Al deze Eenheden zijn Uitgerust met de Recentste Machines en de Innovatieve Technologie om de Orden Op grote schaal van Klanten te ontmoeten. Onze Beroeps werken in Dichte Vereniging om de Specifieke Behoeften van Cliënten te begrijpen. In Onze Kwaliteits Testende Eenheid, testen wij Meticulously Elk Product, resulteert dus in Hun Naleving van Internationale Kwaliteitsnormen.

Shenzhen Yizhuo Electronics Co., Ltd

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Yolanda
Tel. : +86-13530179598
Fax : 86-755-33115535
Resterend aantal tekens(20/3000)