Voordelen en Nadelen van Aluminiumpcb

August 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Voordelen en Nadelen van Aluminiumpcb

Voordelen en Nadelen van Aluminiumpcb

De aluminiumraad is één van de het meest thermaal geleidende PCB-opties. Zij houden zo veel hitte vanaf essentiële componenten mogelijk om minimale kringsschade te verzekeren. Dank aan hun hoge hittetolerantie, kunnen zij hogere dichtheidskringen en grotere machtsniveaus behandelen. De substraten van aluminiumlegeringen hebben worden gecreeerd een hoog niveau van fysieke duurzaamheid die het risico van breuk die vermindert. Vergeleken bij andere metalen, heeft het aluminium een lager milieu-effect naast redelijke kosten.

 

Anderzijds, neigt het aluminium PCBs om meer gebiedgebruik te hebben dan standaardraad. Terwijl zij minder dan het toevoegen van leiders aan een koperraad kosten, hebben zij een hogere prijs dan standaardpcbs zonder die componenten. Het investeren in een aluminiumkern kan niet resultaat opleveren als uw toepassing geen hoge temperaturen impliceert. Als u bij het creëren van een flex kring plant, kan een aluminium flex PCB slechts in zijn aanvankelijke positie buigen. Het zal om in kleinere elektronika buigen te passen, maar het zal niet de spanning van trilling weerstaan.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen en Nadelen van Aluminiumpcb  0

 

Voordelen

Nadelen

Lage Kosten: Het aluminium is een metaal dat in een verscheidenheid van klimaten kan worden gevonden, zodat is het gemakkelijk aan mijn en raffineert. Daarom zijn de kosten om dit te doen beduidend lager dan andere metalen. Op zijn beurt, betekent dit dat de productieproducten met deze metalen ook minder duur zijn.
Hoge kosten.
Milieuvriendelijk: Het aluminium is niet-toxisch en rekupereerbaar. De productie met aluminium is ook bevorderlijk voor het behoud van energie toe te schrijven aan zijn gemak van assemblage. Voor de gedrukte leveranciers van de kringsraad, die helpt dit metaal de gezondheid van onze planeet handhaven gebruiken. De huidige heersende stroming kan enige aluminiumpcb slechts doen, is het moeilijk om tweezijdige aluminiumpcb te doen.
Hittedissipatie: De hoge temperaturen kunnen strenge schade aan elektronika veroorzaken, zodat is het wijs om een materiaal te gebruiken dat kan helpen hitte verdrijven. Het aluminium kan hitte vanaf essentiële componenten eigenlijk overbrengen, waarbij het schadelijke effect wordt geminimaliseerd het op de kringsraad kon hebben. Het product zal gemakkelijker kwestie in elektrosterkte en druk moeten hebben.
Hogere Duurzaamheid: Het aluminium verstrekt sterkte en duurzaamheid aan een product dat de ceramische of glasvezelbasissen niet kunnen. Het aluminium is een stevige grondstof die toevallige breuk tijdens productie, behandeling, en dagelijks gebruik kan verminderen. Het aluminium is vatbaar voor snellere aanvallen door halogenideionen, waarvan het chloride (cl -) het vaakst ontmoet is.
Lichtgewicht: Voor zijn ongelooflijke duurzaamheid, is het aluminium een verrassend lichtgewichtmetaal. Het aluminium voegt sterkte en veerkracht zonder het toevoegen op enig extra gewicht toe.  

 

 

Prestaties van Aluminiumpcb:

 

 

1.  Thermische Dissipatie

De gemeenschappelijke PCB-substraten, zoals FR4, CEM3 zijn slechte leiders van thermisch. Als de hitte van elektronisch materiaal niet kan op tijd worden verdeeld, zal het in mislukking op hoge temperatuur van elektronische componenten resulteren. De aluminiumsubstraten kunnen dit thermische dissipatieprobleem oplossen.

 

2.  Thermische Uitbreiding

PCB van het aluminiumsubstraat kan het thermische dissipatieprobleem effectief oplossen, zodat het thermische uitbreiding en samentrekkingsprobleem van componenten op gedrukte kringsraad met verschillende substanties kan worden verminderd, dat de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van gehele machine en elektronisch materiaal verbetert. In het bijzonder, kan het aluminiumsubstraat SMT (de oppervlakte zet technologie op) oplossen thermische uitbreiding en samentrekkingsproblemen.

 

3.  Dimensionale Stabiliteit

Raad van de aluminium heeft de substraat gedrukte kring blijkbaar hogere stabiliteit dan het isolerende materiaal van de gedrukte kringsraad. Wanneer verwarmd van 30 ° C aan 140 ~ 150 ° C, is de dimensionale verandering van aluminiumsubstraat slechts 2,5 ~ 3,0%.

 

4.  Andere Prestaties

Raad van de aluminium heeft de substraat gedrukte kring beveiligingseffect, en kan alternatief bros ceramisch substraat. Het aluminiumsubstraat helpt ook om de hittebestendigheid en de fysische eigenschappen te verbeteren en productiekosten en arbeid te verminderen.

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Yolanda
Tel. : +86-13530179598
Fax : 86-755-33115535
Resterend aantal tekens(20/3000)